Alege optiunea de logare

Intrebari

Cine, ce, cum, cat, unde, de ce?

Fara raspuns

Arata ca stii, raspunde la intrebari si ajuta comunitatea!

Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Descrierea termenilor


» Pe parcursul prezentului regulament de utilizare, compania Pop Up Group SRL va fi numita cu termenul "proprietar", iar termenul "portal" se refera la portalul 4help.ro.

» Pop Up Group SRL are sediul social in Bucuresti, strada Niculae Dobrin nr.33, Sector 5 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/854/2013, avand cod unic de identificare 31140756.

» Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza portalul, indiferent de motivul pentru care o fac.

» Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea regulamentului

» Serviciile 4help.ro sunt furnizate de compania Pop Up Group SRL, in calitate de proprietar si administrator al portalului, numai persoanelor care sunt de acord in totalitate cu termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.

» Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile in vigoare sunt cei afisati pe situl 4help.ro In cazul in care nu este de acord cu regulamentul de utilizare, utilizatorul trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor oferite prin 4help.ro

» Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare. De asemenea, administratorul isi rezerva si dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale publicate pe portal de catre utilizatori.

Descrierea serviciilor

» Portalul 4help.ro ofera utilizatorilor servicii online, printre acestea numarandu-se accesul la o comunitate online in cadrul careia utilizatorii pot pune intrebari (la care pot primi raspunsuri), pot raspunde intrebarilor puse de alti utilizatori sau pot conversa. Toate serviciile oferite prin intermediul portalului sunt subiectul acestui acord de utilizare. Portalul si serviciile pot contine si publicitate sub toate formele posibile si legale (bannere, casete, pagini de prezentare, inserturi publicitare in buletine electronice etc), deoarece publicitatea este necesara portalului pentru finantarea serviciilor gratuite.

» Pentru a utiliza oricare dintre serviciile 4help.ro , utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (computer personal, echipamente de conectare etc), de o conexiune la reteaua Internet, precum si de servicii puse la dispozitie de un furnizor de Internet (ISP). Costurile aferente conectarii si utilizarii conexiunii, precum si raspunderea pentru folosirea serviciilor de retea revin in totalitate fiecarui utilizator in parte. 4help.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, compania Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de 4help.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate 4help.ro


Obligatii la inregistrare

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si complete despre persoana sa atunci cand completeaza formularul de inregistrare pe portal, la crearea unui cont de membru pe portal si la accesarea serviciilor. In cazul in care exista suspiciunea ca aceste informatii nu sunt reale, administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care acesta le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la toate serviciile.
De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe portal. Pop Up Group SRL nu are si nu poate avea nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

Contul de membru, parola si securitatea datelor

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola unice pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte.
Utilizatorul trebuie sa anunte administratorul portalului de indata ce a constatat sau suspectat o utilizare neautorizata a contului sau. Pop Up Group SRL a luat toate masurile care le stau la dispozitie pentru a asigura securitatea portalului si a informatiilor de pe acesta. Totusi, securitatea portalului nu poate fi garantata, motiv pentru care Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit de companie. Utilizatorul se obliga:
a) sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain sau determinate de relatii contractuale sau de incredere cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
b) sa nu publice material cu drept de autor, daca nu este el insusi autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
c) sa nu publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
d) sa nu publice continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala;
e) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intentia de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice;
f) sa nu promoveze sau furnizeze informatii care sa incurajeze incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri; POP UP GROUP SRL poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. Prin introducerea unui material in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, bursa de securitate, baza de date cu firme, sectiunile de articole, stiri si noutati, ii garantati firmei POP UP GROUP SRL dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
4help.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru opiniile utilizatorilor despre restaurante, postate pe acest portal.

Drepturi de proprietate intelectuala

Pop Up Group SRL autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate Corespondenta, afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.

Prin utilizarea si/sau inregistrarea in vederea utilizarii acestui serviciu, utilizatorul isi da acordul asupra folosirii si exploatarii gratuit a continutului uploadat de utilizator sub forma text si/sau imagine, de catre serviciu, in vederea afisarii de publicitate, indiferent de forma si/sau context. Aceasta poate include, dar nu se rezuma la : targeted advertising, contextual advertising, text link advertising, image linked advertising, affiliate marketing/advertising, dar si altele, cat si combinatii de metode si/sau tehnici care pot rezulta. Utilizatorul se obliga sa nu perceapa nici un fel de pretentie sau despagubire oneroasa ori in natura, atat in timpul cat si in urma rezultarii de bani, bunuri, servicii ori foloase, dreptul exclusiv asupra celor mentionate apartinand serviciului.
Pop Up Group SRL nu este raspunzator si nu vor fi trasi la raspundere pentru nici o pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Pentru includerea continutului în zonele accesibile publicului in cadrul platformei 4help, utilizatorii acordă 4help următoarea licență de folosinta "royalty-free", non-exclusiva, care se referă la dreptul de a utiliza continutul produs de utilizatori, protejat de copyright sau proprietatea intelectuală, fără a fi nevoie de a plăti drepturi de autor: licenta de a utiliza, distribui, reproduce, modifica, adapta și afișapublic, integul conținut produs de acestia, pe 4help , în scopul asigurării și promovării activitatilor sustinute de 4help, la care un astfel de conținut a fost prezentat sau pus la dispoziție.
Această licență are valabilitatea pe intreaga perioada in care utilizatorii aleg să continue să includă astfel de conținut pe platforma 4help, si va inceta in momentul in care utilizatorii elimina, sau 4help elimină, conținutul respectiv din cadrul platformei 4help.

Obligatiile si raspunderea proprietarului si administratorului

» Portalul si serviciile asociate sunt disponibile avand aspectul, structura si continutul decise de proprietar si administrator. Utilizatorii pot face sugestii pentru ameliorarea portalului si a serviciilor, dar Pop Up Group SRL nu se obliga sa tina cont de aceste sugestii.

» Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe portal sau pe alte site-uri aflate in proprietate.

» Utilizatorii vor folosi informatiile existente pe portal pe propria raspundere, iar Pop Up Group SRL nu pot fi facuti raspunzatori de daune cauzate de folosirea sau nefolosirea de catre utilizator a informatiilor de pe portal.
Pop Up Group SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre utilizatori.

» Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

» In cazul serviciilor platite, pentru perioada in care serviciul a fost inaccesibil pentru utilizator din motive care tin de portal, administratorul se obliga sa prelungeasca perioada de utilizare a serviciului cu o durata egala cu cea in care serviciul nu a fost disponibil.

» Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Pop Up Group SRL nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi. In eventualitatea unei dispute intre utilizatori, Pop Up Group SRL este absolvit de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta, de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

» Deoarece informatiile publicate de catre utilizatori pe portal pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte sau pot contine inexactitati sau erori, iar Pop Up Group SRL nu are obligatia legala de a verifica aceste informatii, acestia nu garanteaza veridicitatea, exactitatea, buna credinta ori caracterul complet ale acestor informatii.

» Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

» Pop Up Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte, incomplete sau neactualizate pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea.

» Pop Up Group SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor 4help.ro, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Pop Up Group SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

» Pop Up Group SRL isi rezerva dreptul de a modifica sistemul 4help.ro fara notificarea prealabila a utilizatorilor acestuia.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul 4help.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte surse de informare. Deoarece Pop Up Group SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca acestia nu sunt responsabili de disponibilitatea acestor site-uri si nu garanteaza si nu sunt responsabili pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe aceste site-uri sau surse de informare. Mai mult, utilizatorul recunoaste si este de acord ca Pop Up Group SRL nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau surse.

Sugestii pentru utilizarea serviiciilor
Pentru a putea naviga fara probleme in paginile acestui site, va sugeram:
- sa folositi o rezolutie de minim 800x600 pixeli si adancime de culoare de minim 16 biti;
- sa permiteti browser-ului dumneavoastra sa accepte cookie-uri; cookie-urile pe care le descarcati de pe acest site sunt citite doar in paginile acestui site si nu contin informatii din care sa poata fi trase concluzii privind preferintele, optiunile sau comportamentul dumneavoastra online;

Incheierea acordului

Pop Up Group SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Contul meu

Utilizator

Parola

Clasament

Cele Mai Multe Raspunsuri In Ultimele 7 Zile
1

annie93

Puncte: 36374 | Senior

2

adrianad

Puncte: 36048 | Senior

3

andreea.prodan.39

Puncte: 28712 | Senior

4

Adeelll

Puncte: 18857 | Intermediar

5

toDO

Puncte: 18831 | Intermediar

6

Knower

Puncte: 17977 | Intermediar

7

Miriamm

Puncte: 15240 | Intermediar

8

Dorina

Puncte: 15201 | Intermediar

9

Contrast000

Puncte: 13797 | Intermediar

10

321123

Puncte: 13524 | Intermediar

Iti recomandam