Alege optiunea de logare

Intrebari

Cine, ce, cum, cat, unde, de ce?

Fara raspuns

Arata ca stii, raspunde la intrebari si ajuta comunitatea!

Publicitate pe acest site

Advertising

 

Extrem de putine platforme pe internet intrunesc caracteristicile 4help - vizitatori unici in numar crescator mereu, timp mediu petrecut pe site de peste 4 minute, numar mediu de 5 pagini vizualizate per vizitator, Google Page Rank 4 aflat in crestere, prezenta pe Facebook...sa-ti mai spunem?

 

Optiunile pe care ti le punem la dispozitie sunt urmatoarele


1. Ne contactezi pe pagina Contact, specificand la Subiect "Publicitate" sau "Advertising" si cerintele companiei tale. Aceasta metoda este valabila doar pentru inchirierea unuia dintre spatiile noastre de advertising, in regim lunar. Pretul va fi stabilit in particular.

 

2. Noi avem momentan active 5 spatii de publicitate ce folosesc Google AdSense si 2Parale pentru a targeta reclame cat mai relevante. Aceasta este modalitatea cea mai simpla de a afisa reclame pe 4Help, prin care poti controla orice aspect al campaniilor tale cat si a anunturilor pe care le doresti afisate pe acest site, folosind Google AdWords sau platforma 2Parale.


 

Pentru Google AdWords :

 

Deschizi un Cont Google – Produse – AdWords.

 

Se va incarca automat in sectiunea Campanii. Daca nu, selectati din partea sus-stanga, meniul verde, langa Pagina Principala, “Campanii”.

 

Pe aceasta pagina, in sub-sectiunea “Campanii” – "Campanie Noua" sau alegeti una din campaniile existente, daca aveti deja.

 

Daca initiati o noua campanie, important sa selectati "Tip" – "Numai in Reteaua de Display". Lasati bifat "Toate Functiile, Toate dispozitivele disponibile" (sau alegeti in functie de necesitati, ex. Mobile).

 

"Locatii si Limbi" de preferat sa lasati bifat Romania, totusi site-ul 4help va pune la dispozitie trafic din urmatoarele surse : Romania, Moldova, USA, UK, Canada, Germania, Italia, Franta, Spania.

 

Ce limba vorbesc clientii dumneavoastra? – Lasati bifat "Toate Limbile", 4help este doar in romana.

 

"Licitare Si Buget" – "Optiune de Licitare" : Indicat sa bifati “AdWords va seta sumele mele licitate pentru a ajuta la maximizarea....”.  Buget – in functie de bugetul zilnic de care dispuneti.

 

Restul setarilor depind de necesitatile dumneavoastra avansate, precum temporizarea specifica pe zile si ore a anunturilor, limita de frecventa (cate afisari max pe zi/grup anunturi) si alte setari.

 

Selectati "Salvati si Continuati".

 

Apare pagina “Creati grupul de Anunturi”.  Dati un nume noului grup ce va contine una sau mai multe reclame publicitare.

 

“Alegeţi cum doriţi să direcţionaţi anunţurile” – selectati “Utilizati o alta metoda de directionare”, iar din aceasta lista alegeti “Destinatii de Plasare”. In campul de cautare introduceti “4help.ro” (fara ghilimele) si apasati “Cauta”. Selectati din lista obtinuta site-ul www.4help.ro, sau un subdomeniu al acestui site (daca doriti), sau toate adresele de tipul *.4help.ro (recomandat), apasand pe rand, pe butonul sageata-dubla “ » ” din dreapta destinatiei de plasare 4help.ro aferenta.

 

Daca nu doriti anunturile dumneavoastra pe oricare pagina 4help.ro, ci doar pe anumite pagini, selectati optiunea urmatoare “Restrangeti si mai mult directionarea(optional)”. Din lista “Selectati o metoda de directionare” puteti restrange publicul adresat pe site-ul nostru, prin optiunile puse la dispozitie :

 

-          “Cuvinte cheie pentru Reteaua de Display” – va va permite sa afisati anunturile in siteul 4help.ro, doar daca apar in pagina cuvintele cheie introduse de dumneavoastra. Altfel, nu se vor afisa anunturile pe pagina pe care se afla vizitatorul.

-          “Public” – puteti alege dintr-o vasta selectie de arii de interes ale publicului care la un moment dat vizualizeaza o pagina a siteului 4help (aceasta optiune poate avea rezultate slabe)

-          “Subiecte” – puteti alege dintr-o vasta selectie de subiecte care se pot regasi in paginile 4help.ro si care va sunt de interes dumneavoastra (aceasta optiune este de preferat).

-          “Varsta” – selectati grupele de varsta carora va adresati

-          “Sex” – selectati genul publicului caruia va adresati

 

Apasati “Salvati si Continuati”.

 

De aici tine numai de imaginatia si nevoile dumneavoastra pentru a crea noile anunturi ce vor rula in cadrul site-ului 4help.ro, fie ele text, grafice sau video.

 

 

Pe langa cele 5 spatii de reclama active in mod curent pe site (2 spatii 300x250 in dreapta , 1 spatiu 300x250 middle-top , 1 spatiu 468x60 middle-top , 1 spatiu full-page doar la prima incarcare a platformei), va mai punem la dispozitie un spatiu in stanga panoului central si un spatiu Top-Most tip 728x90 sau 960x90, ambele doar la cerere.

 

Va asteptam!

Contul meu

Utilizator

Parola

Clasament

Cele Mai Multe Raspunsuri In Ultimele 7 Zile
1

annie93

Puncte: 36374 | Senior

2

adrianad

Puncte: 36048 | Senior

3

andreea.prodan.39

Puncte: 28712 | Senior

4

Adeelll

Puncte: 18857 | Intermediar

5

toDO

Puncte: 18831 | Intermediar

6

Knower

Puncte: 17977 | Intermediar

7

Miriamm

Puncte: 15240 | Intermediar

8

Dorina

Puncte: 15201 | Intermediar

9

Contrast000

Puncte: 13797 | Intermediar

10

321123

Puncte: 13524 | Intermediar

Iti recomandam