Alege optiunea de logare

Intrebari

Cine, ce, cum, cat, unde, de ce?

Fara raspuns

Arata ca stii, raspunde la intrebari si ajuta comunitatea!

Trebuie sa te loghezi ca sa poti recomanda!

Duminica, 9 Iunie 2013, 22:41:25

Raporteaza
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Raporteaza

Detalii

Raspunsuri (6)

Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
BuBuruZa Marti, 11 Iunie 2013, 23:27:59
Cred ca cea mai buna grupa de sange este A sau 2 deoarece in cazul in care ai un accident, si ai nevoie de sange , aceasta grupa se gasesti cel mai repede, spre deosebire de altele
Raporteaza:
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Nathalia Duminica, 9 Iunie 2013, 22:47:31
Cea mai buna grupa de sange este grupa 0.
Avantajele grupei de sange 0 sunt urmatoarele:
-Persoanele cu grupa de sange 0 sunt persoane puternice, robuste, rezistente la stres. Dieta acestora este compusa in mare parte din proteine animale, fructe si legume. Trebuie sa evite produsele cu gluten, cerealele, branzeturile si lactatele. Pentru o stare pozitiva, persoanele cu grupa de sange 0 trebuie sa practice sporturi usoare de tip aerobic.
-Grupa de sange 0 se afla la originea evolutie sangelui. A fost prima grupa de sange. Este cea mai intalnita grupa de sange de pe Pamant.
-Primii oameni care au aparut pe Terra erau vanatori, iar carnea reprezenta principala sursa de energie. Persoanele cu grupa de sange 0 care sunt hraniti cu proteine au un sistem imunitar puternic, sunt rezistenti si robusti.
-Persoanele cu grupa de sange 0 sunt consumatoare de carne, au un tract digestiv viguros, insa cu aciditate crescuta, au un sistem imunitar hiperactiv. De asemenea, sunt intolerante fata de adaptarile la dieta si la mediul inconjurator.
-Cei cu grupa de sange 0 sunt rezistenti la stres si la activitatile fizice intense. Pentru a se mentine supli si energici, cei care au aceasta grupa de sange trebuie sa suplimenteze alimentatia cu iod si calciu.
Raporteaza:
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Bios Luni, 10 Iunie 2013, 00:58:55
Se poate spune ca grupa 0 (I) este cea mai buna grupa de sange din mai multe motive, unele bine punctate de Nathalia, care imi erau si cunoscute. Intr-adevar, aceste persoane au nevoie de o alimentatie bazata pe proteine animale, metabolismul lor le permite acest lucru; nu tolereaza prea bine in schimb, lactatele si cerealele. Sunt persoane care au o incidenta scazuta in ceea ce priveste cancerul, Grupa A (II) este mai predispusa; insa au o incidenta crescuta la infectii. Prima grupa sanguina aparuta a fost 0 (I), insa in prezent, cea mai raspandita grupa stiu ca este A(II).  Cat despre personalitate, sunt oameni hotarati, puternici, energici, pozitivi.
Raporteaza:
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Mrs. Cleaver Duminica, 16 Iunie 2013, 18:13:01

Cea mai buna grupa de sange este grupa 0, este grupa unica care poate distribui oricarui om, indiferent ce grupa de sange are, este unic donator. Dezavantajul este ca cei care au cea mai buna grupa de sange, pot primi sange doar de la cei cu grupa de sange 0. Eu am grupa de sange 0, asa ca ma simt foarte norocoasa.

Raporteaza:
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Abigail acum 1 zi
Din cate am auzit  persoanele ce au grupa de sange B sunt mai rezistente la boli.
Raporteaza:
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva
Optimistique acum 12 ore
Cea mai buna grupa de sange este grupa 0 , pentru ca ca poate dona sange oricarei alte grupe de sange pentru ca este compatibila.
Raporteaza:
Spam
Duplicat
Fara sens
Ofensiva

Vrei sa atasezi o imagine? Apasa aici

(Maxim 2.5 Mega)

Contul meu

Utilizator

Parola

Clasament

Cele Mai Multe Raspunsuri In Ultimele 7 Zile
1

annie93

Puncte: 36374 | Senior

2

adrianad

Puncte: 36048 | Senior

3

andreea.prodan.39

Puncte: 28727 | Senior

4

Adeelll

Puncte: 18857 | Intermediar

5

toDO

Puncte: 18831 | Intermediar

6

Knower

Puncte: 17977 | Intermediar

7

Miriamm

Puncte: 15240 | Intermediar

8

Dorina

Puncte: 15201 | Intermediar

9

Contrast000

Puncte: 13797 | Intermediar

10

321123

Puncte: 13524 | Intermediar

Iti recomandam